SERVIS

U našoj ponudi posebno izdvajamo servis računara i računarske opreme, tableta i sl..serviss

Redovnim održavanjem produžavate radni vijek proizvoda. Zato preporučujemo da servisirate svoje uređaje na vrijeme i kada je to proizvođač predvidio.

Zato bez panike u slučaju problema, obratite se Konnak timu za pomoć, i budite sigurni da će neispravnosti na Vašem računaru, laptopu ili tabletu biti brzo detektovane i pouzdano otklonjene, podaci sačuvani i zaštićeni antivirusnom zaštitom, komponente nadograđene do željenih performansi itd…

Naravno ovo je samo dio od onoga šta Vam možemo pružiti u našem servisu, zato nas posjetite, saznajte više i uvjerite se u kvalitet naših usluga.

 

SERVIS I TEHNIČKI PREGLEDI FISKALNIH UREĐAJA
Tehnički pregled uređaja se vrši u našim prostorijama, i obavezan je minimalno jednom godišnje. Tehnički pregled uređaja se obavezno unosi u servisnu knjižicu (mi unosimo podatke). Servisnu knjižicu držite na sigurnom mjestu, uz fiskalni uređaj, kao i Rješenje o fiskalizaciji koje ste podigli u Poreskoj upravi Brčko distrikta BiH.

Servis, obuka, popravke bez upotrebe rezervnih dijelova (ukoliko je kasa u garanciji, rezervni dijelovi se ne plaćaju), instalacija, i bilo kakva pomoć prilikom korištenja uređaja su sadržani u našem godišnjem ugovoru o održavanju. Ukoliko dođe do kvara uređaja nakon isteka garantnog perioda plaćate samo cijenu rezervnih dijelova dok je usluga ugradnje i servisa sadržana našem godišnjem ugovoru o održavanju.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

**Joomla! Debug konzola**

**Raščlanjivanje grešaka u fajlovima jezika**

**Učitani jezički fajlovi**

**Neprevedene fraze**